Adatkezelési tájékoztató

Ez az adatvédelmi szabályzat összhangban áll au Európai Parlament és Tanács 2016. április 27.-i rendelet 13. cikkének (1) bekezdésének (2) paragrafusával. Röviden: GDPR.

A személyes adatait feldolgozó adminisztrátor a HANDELSBANKEN S.R.O., székhelye: Jánošíkova 1, 010 01 Žilina, Szlovákia; e-mail: info@aggr.hu, tel .: +36 70 350 40 86. A honlapon keresztül megadott személyes adatokhoz való hozzáférés joga a HOSTERSI Kft.-t illeti, székhelye: Rybnik, PCK 26A utca. A Kft. védelmet nyújt a Dobermans Aggresive szerver számára.

  1. A regisztráció során megadott személyes adatok
  • A szolgáltatásaink igénybevétele érdekében összegyűjtjük, tároljuk és feldolgozzuk az Ön által megadott adatokat weboldalunk vásárlásának részeként. A következő információk összegyűjtésére van jogosultságunk: keresztnév és vezetéknév, a vásárló neme, születési idő, e-mail cím, postacím, kézbesítési cím (ha eltérő), telefonszám, mobil telefonszám, faxszám, adóazonosító. A fent említett adatok szükségesek az online áruházban történő  rendelések feldolgozásához és összegyűjtéséhez, valamint az ügyféllel való kapcsolattartáshoz, ha bármilyen probléma merülne fel a megrendelés végrehajtásával, kárrendezésével, a termék cseréjével, visszafizetésével vagy a vevői panaszokkal kapcsolatban. Az adatokat az Ügyfélpanel segítségével módosíthatja vagy törölheti, vagy egyenesen kapcsolatba léphet a Dobermans Aggressive ügyfélszolgálatával.
  • A személyes adatok a vásárlási tendenciók frissítésére is szolgálnak. A statisztikáknak köszönhetően elemezhetjük, hogy milyen termékek népszerűek az ügyfelek életkora vagy lakóhelyére való tekintettre nézve.
  • A megrendelés céljából a következő adatokat adjuk meg: keresztnév és vezetéknév, postacím és kézbesítési cím (amennyiben eltérő) telefonszám vagy mobiltelefonszám, cégnév. Az általunk megadott adatokat használó cégek: Magyar Posta Zrt., 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. és GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o. Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec.
  1. A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor megadott személyes adatok
  • A kapcsolatfelvételi űrlap a vállalat alkalmazottainak elérhetőségére szolgál. Ez elérhető mind a fiókfelhasználók, mind a nem regisztrált felhasználók számára. A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor az alábbi információkat gyűjtjük össze: e-mail cím, keresztnév és vezetéknév, cégadatok, telefonszám. Ezek az adatok ahhoz szükségesek, hogy kapcsolatba léphessünk az ügyfelekkel, és válaszolhassunk az űrlapon feltett kérdésekre.
  1. Hírlevél
  • A Dobermans Aggressive cég hírleveleket használ, hogy kapcsolatban legyen az ügyfeleivel. A regisztrációnál megadott e-mail cím megadása önkéntes alapon történik, és csak az itt megadott e-mail címek szerepelnek a hírlevélre feliratkozottak listáján. A regisztrációnál vagy a megrendelésnél megadott e-mail címeket nem használjuk fel marketing célokra. A megadott e-mail címek az alábbi cég nyilvántartásában kerülnek elmentésre: Newsletter2Go GmbH, Marie-Elisabeth-Lüders-Str. 1, 10625 Berlin, Németország.

Az Ön személyes adatait 10 évig megőrizzük, azaz a marketing lehetőségek kihasználásáig, az üzleti adatokhoz szükséges adatok elemzésére vagy a személyes adatok feldolgozásához szükséges hozzájárulás visszavonásáig. Mindenegyes ügyfélnek aki személyes adatokat bocsátott rendelkezésünkre, joga van a személyes adatokhoz való hozzáféréshez, javításához, eltávolításához, korlátozásához, vagy panaszbenyújtáshoz. Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Vissza a boltba