Rólunk

A cég története 2002-ig nyúlik vissza. A több éves tapasztalat a kereskedelem és a szolgáltatások terén lehetővé teszi számunkra, hogy vállalkozásunk dinamikusan fejlődjön, ös ezzel megfeleljen az elvárásoknak és az ügyfelek igényeinek.

Cégünk a Doberman's Aggressive ruházati márka tulajdonosa és forgalmazója az európai piacon. Szerte a világon vannak partnereink, többek között az USA-ban, Oroszországban, Németországban, Csehországban vagy Szlovákiában.

Az ügyfeleinknek megkülönböztető formatervezésű termékeket kínálunk. Együtt dolgozunk a legjobb grafikus tervezőkkel, hogy Doberman's Aggressive férfi és női ruházat egyedülálló és utánozhatatlan legyen. Az erős és döntő stílus a különböző popkultúra és társadalmi csoportok között elismerést kelt. A márka népszerű, mint motoros vagy sportruházatként. Ajánlatunkban ingek, pólók, pulóverek, kabátok, nadrágok, rövidnadrágok, kabátok és kiegészítők (kalapok, sapkák, övek) találhatóak. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, új formaterveket és kollekciókat kínálunk.

Az ügyfélkapcsolatok a legfontosabbak számunkra, magas minőségű termékek értékesítésével foglalkozunk. Modern szoftverek segítségével új szállítási és fizetési lehetőségeket kínálunk a nagyobb kényelem érdekében.

Kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtunk olyan munkatársaknak köszönhetően, akiknek tapasztalata, kreativitása és bátorsága új megoldásokat és ötleteket biztosít. Ambícióink lehetővé teszik számunkra, hogy dinamikus, állandó növekedési potenciállal rendelkező céget hozzunk létre.
Ismerkedjen meg a Doberman's Aggressive-val.
Az cég tulajdonosa a "Handels s.r.o."
Jánošíkova 1, 010 01 Žilina
ÁFA-azonosító: SK2023271932

A Doberman's Aggressive által használt összes védjegy a szabadalmi hivatalnál megtalálható, és az ipari tulajdonjogokról szóló törvény (153/1), 2000. június 30-i törvény védjegyoltalomról szóló törvény (11.2003/117) által védve van.

A védjegy használata bármilyen formában, előzetes írásbeli beleegyezés nélkül tilos, polgári és büntetőjogi felelősséget eredményezhet.

Nemzetközi szállítmány. Győződjön meg arról, hogy a szállítmányok biztonságosan érkeznek.

A nemzetközi szállítmányok 30 európai országba kézbesíthetőek, 2-5 napon belül. A szállítmányokat a DPD, DHL, GLS futárszolgálatok segítségével kézbesítjük, amelyek garantálják a megfelelő kézbesítést, valamint a szállítmányok online ellenőrzését.

Előnyök:

  • Szállítási határidő: 2-5 nap Európában.
  • Biztosítás legfeljebb 100 EUR a szállítási áron.
  • A szállítási folyamat elérhető az interneten: aktuális szállítási információk

A külföldi szállítás költsége és a szállítási idő a szállítási súlytól és helytől függ.

Költségszámoló a nemzetközi szállítmányokhoz
Használhatja a szállítási költség számológépet, hogy leegyszerűsítse a külföldi szállítások becslését.

Alternatív lehetőség:

  • Válasszon egy terméket és helyezze a Kosárba
  • Válassza ki az országot
  • Válassza ki a szállítmány formáját

Az alábbiakban a kiválasztott országra vonatkozó teljes szállítási költség látható.

Vissza a boltba